Susu untuk ibu mengandung

Assalamualaikum mummys . Sy preg 8weeks tapi tak minum ape2 susu pun lagi . Sy ingat nk cuba anmum tapi ade yg cakap kandungan gula tinggi . Betul ke ? Mummy2 semua boleh share susu ape mummy minum ?

1 Balas

ye nurse KK pun ckp elakkan mnun susu mengandung.. dia kata klu boleh mnum susu low fat biasa je.. sbb susu ibu bnyk mengandungi gula..

2y ago

ye sis.. sy mnum low fat je xpun full cream.. sbb klu coklat atau strawberry manis 😂 nurse KK lah bgtau elakkan mnum susu ibu.. hehe