Adakah susu lembu segar lebih baik untuk bayi berbanding formula?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Saya tidak pasti

4685 respon

13 Balas

Pernah baca pasal ni. Kebaikan susu formula berbanding susu segar. Susu formula kaya dengan iron berbanding susu segar. Anak membesar sangat memerlukan iron.

Susu lembu x bagus utk guna dlm jangka mqsa panjang... Sbb ade hormon yg die org inject utk produce susu lembu

kalau dah setahun ke atas boleh la bg susu lembu. bawah setahun x boleh lagi

susu ibu adalah yang terbaik, selepas itu susu kambing

ok tp dlm kuantiti sikit.formula xelok sbb bnyak gula

Susu ibu adalah yang terbaik

I think no.

Tidak pasti

tak pasti

X psti