Assalamualaikum semua...ibu2 nak tanya..susu badan untuk ibu minggu ke berapa dah ade?

Susu badan ibu mengandung

3 Balas

Susu badan mula terhasil sejak kandungan berusia 16 weeks lagi😊 Hanya perlukan ransangan daripada baby sahaja untuk keluarkan susu.

10mo ago

Sy first time pregnant..oohhh mcm tu..baik2 terima kasih banyak2 ye...

depends..ade yg time mengandung dah ada..time keluar anak baru ada..

Saya minggu ke 19 dah keluar

10mo ago

saya tak perasan lah sis...weeks berapa tapi sy rasa 18 weeks atau 19 weeks mcm tu..