Assalamualaikum.. Hi semua mommy. Saya mahu tanya berkaitan minum susu anmum utk ibu mengandung.

Adakah minum susu anmum ibu mengandung mempengaruhi berat badan terutamanya kpd ibu yg ada masalah Gdm?

2 Balas

kalu sy y xde gdm pn mmg naik berat badan y banyk masa minum..kdg 3-4 kilo sbln..sy minum kes 4 bln kebawah berat sy xnaik jd sy pn mnum..dua gelas sehari lps tu doc suh mnum segelas sehari.mmg kne cek bsp sllu

Susu anmum tinggi kandungan gula dia. Better elakkan utk gdm mother. Minum susu full cream pun okay dah.