Keluar susu badan semasa mengandung

Nak tanya pengalaman ibu2.. Minggu ke berapa ibu2 mengalami keluar susu badan semasa mengandung?

23 Balas

Saya 3bulan dah keluar air susu.. Risau sangat ingt kn darah.. Yelaa, 1st baby kn.. Mna tau lagi😂 smpai la skrg 34weeks mc keluar

Saya dah 28 weeks belum keluar ape2..tp pregy yg dulu2..ada keluar sblm bersalin..tp x byk..sikit2 je..nanti dah bersalin baru byk..

Same...sya pun da keluar...baru 27weeks..tpi elok la tu..x la kita menunggu2 kan selepas bersalin

4y ago

X la deras mcm ada baby suda..dia hnya keluar bila kita tekan tu puting susu..susu kita sakit dan bengkak...x perlu but apa2..bersih kan saja dengan kain bersih..atau ketika mandi..supaya x kotor..mcm tu je..

Sy semasa mengandung tak de langsung keluar susu. Lepas bersalin bila dh bagi baby susu barulah ada.

Sy 10w dh keluar,.bpe hri lpstu sy gugur,.susu trus kluar dlm 3w lpstu dh xde,.

6 bulan masa anak first..ank second tak tau lagi

Sy 33week baru keluaq cecair kuning tu..

sy kndungan 7months susu start keluar

Saya hari kedua bersalin baru keluar susu

4y ago

Hari pertama tu bersalin malam. Cuba susukan baby tapi tak boleh sebab nipple tenggelam. Baby mengamuk2 last2 nurse ambik. Sy rasa nurse bagi FM sebab lepas tu baby terus senyap😅. Hari kedua mintak husband bawak kan breast pump. Dapat la be berapa titis. Bagi je dkt baby. Perut baby kan besar ceri je.

bersalin baru kluar susu ☺️