susu badan ibu

assalamualaikum ibu ,, nak tanya ,, susu badan ibu kalau dari freezer kita rendam air biasa @ suam tahan berapa jam ea kat luar dari masa kita keluarkan dari freezer ?

1 Balas

dri freezer xboleh rendam terus. kena chill kan dulu. bru boleh rendam or panaskan. tu pon tahan 1hour je. kalau u chill dulu tahan 24h

12mo ago

ooo macamtu . faham2 .. tq sis .. kalau yg kita pam pastu terus letak dalam botol susu .. yg tu pulak berapa jam sis?