Sepanjang kehamilan ini anda ada mengalami masalah sukar tidur disebabkan keadaan perut yang makin membesar?

Voice your Opinion
Ya, ada!
Setakat ini tiada

686 respon

11 Balas

insomnia tu xda sangat, cumanya bila nak kalih bdn dr kiri ke kanan/kanan ke kiri tu uuu makaiiiii payah btl, sb rasa menekan btl kat pubic area tu. bgn nak mbuang pn xdala kerap sgt paling sekali je antara 2-3 pg centu. kdg dah alarm subuh baru tbgn

Bby aktif time mak dia nk tidur dgn perut rasa x selesa sbb mmbesar plus nk makan pun kdg semput take time🥹 nk buat kerja sikit pun dh semput

4mo ago

32 week sis

saya 32w.. mengah kalau jalan. sakit pinggang jangan cakap. masa nak tidur baby pula terlebih aktif... sabar jelah...

Ye hampir setiap hari. Dengan kerap ke tandasnya setiap masa🥲

4mo ago

Ye btul tu...janji baby ok da hehehe

dlu ms hamil.mengalaminya..jd serba tak kena😅

akhir TRIMESTER KETIGA ni dh ssh nk tdo . xselesa

5mo ago

betul , nk pusing kekiri ke kanan ke betul betul ambik masa 🥲

yaaaa setiap hari 🫠

stiap hari😭 siang mlm..

Tiada... Syukur, lena

dlu ya