??

Suka sngat bila baby kicking atw brgerak ??

13 Balas

Saya pun suka sis,rasa mcm geli perut je.. Skrg ni bila dah masuk 7 bulan,bila baby kick,sakit betul tulang rusuk,smpai xbleh la nk tdo sbb asyik menendang je..

Sy 35w pergerakan baby timbul2 kat perut. Bila nak record terus senyap. Off record bukan main aktif lg

5y ago

haha sllu jd mcm ni . punye lama pegg camera . last² bila mls . mula aktiviti dia balik

Tak sabar nak rase tendangan bby lagi. Last dpt rase tendangan bby 8 tahun lepas 😍. Skrg br 18week 🤰

tunggu maken besar ... wahhh nk tidur pun tak sanggup😂 sakit rusuk kene tendang

Msok 9bln dh tk best sis. Terangkat tulang rusuk kena kick😂😂😆

Mmg seronok n lega bila bby kembang sihat 😇😇

Mnggu kbrpa bru dpt rasa prgrakan bby ??

5y ago

19 minggu ke atas sis🥰

Sama la skrg 24w mmg aktif

😍😍 excitedmya...

😊😊😊😊