suka sngat tidur

Masa ngdung ni suka sngat tidur? Knapa ya

11 Balas

Normal tu. Tp nnt nk dkt due bersakin better aktifkn diri. Byk berjalan. Jgn lyn sgt rse ngantuk tu. Nnt jd mcm sy. 3hari tanggung sakit sbb bukaan xde progress.😂

4y ago

Okk😁

Normal tu sis. Sbb time pregnant ni perlu bnyak berehat. Kurangkan buat kerja² rumah. Slow² jak buat. Kalau husband yg memahami, dia akan nasihat mcm tu. 🤗

Biasa sis. Badan nak rehat. Macam saya time buat keje kat office sempat tidur. Waktu lunch tidur. Siap bawak toto tidur kat pantry. Hahaha

Hihi sama lah kita.. Lepas masak je dia punya letih kemain macam baru lepas perang haha

Sama. Lg2 sejak pkp wktu tido sy pkul 4 pg. Time tuh bru betul2 boleh tido

normal sis.. sy pn mcm tu.. dh msk 3rd trimester ni tetibe nk jd blk..

Normal.. Perubahan hormon.. Cuma jgn tlebih tdo xbgus juga utk body

normal je pn, klu rsa nk kurgkan tdo buat aktiviti🤗

Sma lh.. Sy tido bila semua kerja sdh siap.. Hehe

sama mcm sy.. prkara biasa tu utk org mgndung😂