Ibu2 pati delima brand apa yg bagus untuk naikkan hb since byk bebnor brand pati dilema skrg ni

Suggestion please

30 Balas

sye mnum jus delime brand dimes dlm botol kaca tu.. slain tu mkn jgak jambu batu, dagg merah, syur bayam..

baik makan buah dia je sis lagi bagus klau beli yg pati2 ni bnyk benda tambahan kurang khasiat buah tu

6mo ago

Aip aip cip

Pati delima gulsan sis... Sye hb naik cantik.. Dri 11 ke 13..smpai bersalin.. InsyAllah.. Try la..

Semua pati delima overclaim ni tak bagus. Kalau tanya Dr. Imelda Balchin pun dia tak bagi beli

6mo ago

Syukur ty dulu sbb da tdetik nk beli hihi

cuba sis makan kurma .. sdra sya hb rendah dia mkn kurma trus naiik

6mo ago

Susu HL tu ramai gak yg ckp nanti sy try juga

Kalau saya suka makan buah oren kecik tu lepas makan ubat, cantik hb

6mo ago

Ohh yg kecik2 comey tu kn sedap gak tu tq sis

saya serasi dengan brand nie.. hb dari 7.6-12.2 dah

makan chia seeds dgn kurma je sis utk naik kan hb

6mo ago

hehehe okay awak, Amin!

Sy dah anak no3 , sesuai consume Jus Mamariam

6mo ago

Xjln sis time anak second sy try gak xnaik hb makin turun

saya suggest yang ni

6mo ago

Bkn main besar lg sis amboii hihi baik smggu mkn at least nrp kali