Pati delima

Salam. Dekat mana boleh beli pati delima yang trusted online? Pati delima brand apa yang okay? 1st trimester boleh minum pati delima tak?

11 Balas

Saya beli jenama gulsan pati delima .sedap dan murah rm15 je kat toko jamu

Sy minum pati delima gulsan beli dkt shopee..

beli di amway..sy minum ok dlm 18 rggt

lau kat luar..harga dia dlm rm14.90..

Ape khasiat pati delima gulsan tu yea..rasa nya mcm mane

5y ago

Gulsan sy beli dlm rm12 - rm15 je kt kedai biasa

Saya makan nie...leh kawal gdm...saya

Sye mse ikhtiar hamil.... Minum mamariam..... Masok 2btol trus lekat.... Tp seelok nye.... Tgok jugak sis... Stgah org minum pati delima gulsan ade yg gugur... Sbb tlmpau masam.....

sy amek yg ni

Sy makan yg gulsan punya...kedai yg jual brg2 mcm kurma2,buah2 kering tue ad jual

Boleh. Brand slalu org beli.. Brand pati delima gulsan.. Dekat kedai mahnaz food ada jual