Pati delima

Hi, siapa pernah consume pati delima? Boleh share brand and kebaikkan tak?

3 Balas

pati delima GULSAN serasi dgn sy.. HB sy terus naik dr 11 - 11.9.. sebelum nie amik iberet dgn sunquick tanpa gula tp agak susah nk naik balik HB nye.. bila consume GULSAN alhamdulillah ok HB, sy gdm on diet.. time buat BSP pn bacaan gula ok x tinggi

2mo ago

pati delima bancuh dgn air.. dan sy makan iberet dgn minum air bancuhan pati delima xde jarak masa.. ade org amik sesudu..tp sy x suke mcm tu 😅

Pernah minta advice gynae. Dia tak bagi saya consume sebab tinggi kandungan gula. Gynae sarankan ambil real food. Why not awak minta advice doktor awak juga.

2mo ago

betul, real food mesti lagi bagus drpd yg dah proses. tapi kitonyooo tak rajin nak membeli buah selalu🤣

saya mnum jenama gulsan, okey je tkde sangkut gula, hb pn cantik

2mo ago

awak buat minuman atau minum sesuduu drpd botol tu ya?