atasi susu badan bocor

suggest kan breast pad apa yg betui2 berkesan atau kesukaan ibu2 yg ada masalah susu banyak .. saya baru nak try sebab taknak kejadian bju ward basah berulang kali masa lahirkan anak pertama.. rasa xselesa sgt2 😞 harap ibu dpt membantu

1 Balas

Maaf, saya takde experience pakai breast pad masa kelahiran anak 1st. Masalah saya pulak, kurang susu badan. Tak pernah alami masalah susu bocor. Jadi tak perlu pakai breast pad. Mungkin Ibu2 lain boleh share experience guna breast pad kat sini. #TAPsupermoms