Pil tambah susu badan

As salam. Nak tanya ibu2 yg pernah mkn pil tambah susu badan. Boleh share nama pil dan berkesan tak untuk banyak kan susu badan. Saya cuma ingin tahu. Tq ibu2

3 Balas

sy x amalkan ape² pill pun utk tambah susu, just jaga makan, pemilihan makanan tu penting, bykkan mkn lobak putih, minum air barli n Horlicks, insyaAllah susu badan meriah .. anak sy fully bf, skrg 5bulan berat dia mmg naik cantik even sy xde ambil ape² suppliment pun .. tp klau ada budget lebih, boleh je ambil supplement mcm lactation jelly nufiya tu, nmpk mcm rmai kata okay 😁

2mo ago

Sorry tak menjawab soalan

saya amalkan minum susu kambing hana ni.. sedap n tak manis sangat.. baru 5 hari minum, dah start terasa bengkak susu kalau anak terlewat timing menyusu 😅 untuk saya memang berkesan.. kalau awak nak cuba, boleh tekan link ni 👉https://wa.link/062a1u

wasalam, mommy cuma kerapkan penyusuan kat anak dan makan ikut on time. insyallah susu bdn byk. cm sy, amalkan minum susu mix oat dan raisin. susu bdn meriah. itu la milkbooster sy.