Susu ibu dah bnyk

Nk tnya normal susu kita ada msa berapa week pregnant ya? Saya 26w susu bnyak sngt smpai basah bju hbes gatal dkt kawasan puting. Kndungn yg pertama #seriusnanya #firstmom

4 Balas

Normal tu. kerap cuci and letak breastpad je. Jgan picit ke ape. Saya sblum bersalin pun mcm tu tp bilq bersalin 3 hari juga susu xde , ade pun kena struggle picit baru kluar colostrum kuning likat tu.

Sama mcm saya. Tp bila bersalin, 3 hari tak keluar susu. Padahal dari 17 weeks dah ada colostrum sampai tilam pun basah

9mo ago

awak ada consume apa apa x untuk meriahkan susu? saya tngok ada yg minum air rebusan kurma merah, goji beri, longan n lgi apa entah xingt dh. klau dh buat ok tk?

start 16w puan. banyak susu puan. kalau tak bengkak, jangan dipam ye.

9mo ago

ouh fhm dh dua tiga hri prasan gatal gatal bila garu mnja mnja basah ingtkn peluh tpi lama lama smpai basah. mmng xpam sbb ada bca boleh menyebabkn kelahiran pramatang kn?

aah. boleh jadi.