Suami berkelakuan pelik

Suami sy skrng lepas hbis pntang lngsung tk nk bersama. Sy dh bgi green light pun beri alasan ckp tnggu ank besar sikit. Saya risau dia ada sbb2 tertentu yg bukan2.. dn tk pasti ape. Skrng ank dh 3 bulan lebih pun mcm mnjauh dri saya. Tk fhm lah saya ape sbnrnya..

13 Balas

kita dah hampir 3 tahun, entahla. kita fikir mgkn sbb keadaan kwgn , husband xnak tambah anak lagi. tapi kita oke je . rasa nak, tapii kekadang macam takut pon ada. sbb penat nak jaga anak sensorang. mungkin bagus juga sebegitu. hee

2d ago

situation kita sama sgt. dh hmpir 3 thn. sy pn trauma nk ada anak lagi sbb housewife semua sy handle sorng2. hsbnd pn the only source income sbb tu dia pn x nk anak lagi. so kitrng dh x bersama since sy pregnant smpai anak dh 2.5 years.

Xde jwapan yg lg baik drpda “bincangla dgn suami”.. ipar sy pula lpas kakak sy bersalin slama 6bulan lgsg xnk bersama atas sbb dia tkut & rsau keadaan kakak sy tp dorang ok je.. tnya dlu ye..smoga mudah urusan

bincang elok² dengan suami. terus terang je tanya cakap kenapa begini. selagi tak duduk berdua cakap face to face memang selagi tu la sis tak akan dapat jawapan

mungkin hb risau sis sakit bila bersama , sebab ada kes yg suami tgok isteri bersalin dia tgok bahagian tu koyak berjahit dia jd nak pitam ngeri,cuba bincang maybe dia risaukan sis

sis mule jek dulu . kdg suami sye dh lama x mintak sye yg approach die. die penat keje ,masa sye ngan die pun bnyk hilang ke anak so kdg die nak sye start dulu.

bab2 dlm kain mcm ni better terus direct bincang dgn suami. tnye knp mcmtu mcm ni. tnye sni kami pun xkenal husb sis mcm mana.

1mo ago

Baiklah. Saya minta maaf komen kasar.

klu sye, suami x nak xpe asalkn anak dye sme2 jge.. bgn tgh mlm tukar pmpers anak, bncuh susu.. kdg sbb bdn penat, memg xde rse nk bsama..

Berdoa banyak2 ada jalan penyelesaian bawa berbincang baik2.. sweet sweet ke manja2 ke dgn dia blh lembutkan hati dia😊

tanya la tuan bdan sendiri ..maybe dia risau atau takut ke ...kalau rse dia ada org lain awk selidik la sendiri ..

kdg suami sdri takut wife tmngandung lg. bkn wife je reti trauma n x ready. laki pun ade concern diorg jugak