37 minggu 3 hari

pi checkup tdi bby dh engaged tpi baru 1/5 kepala dia masuk laluan. nk bersama dgn suami slalu pun tk boleh sbb pjj. nk sgt2 bby cepat2 kluar sbb tk sabar dh tpi dia duk selesa lgi dlm perut😌 mgu depan kalo tk bersalin jugak doktor tolong buka laluan sikit. ad tips ap2 tk mommies nk bgi cepat? i is tk shabar lah🥺🥺

2 Balas

Boleh saya tahu kenapa doc nak buka laluan ya? Sebab saya pun baby dh masuk laluan cuma jalan je tk terbuka lagi

2y ago

doctor tolong bukak laluan kt sy rabu minggu lepas. sampai harini, jumaat.. takde tanda apa lagi. dh 39w

akak sering2 jalan kaki je..mop,sapu lantai...kne aktif inshaAllah bukaan tu cepat dan x sakit

2y ago

insyaallah awak harini nk g jalan2 lgi🥹 tnya doktor tips nk cepat buka pun dia cakap bnykkn berjalan jelah dgn bnykkn bersama🥹🥹