Suami berkelakuan pelik

Suami sy skrng lepas hbis pntang lngsung tk nk bersama. Sy dh bgi green light pun beri alasan ckp tnggu ank besar sikit. Saya risau dia ada sbb2 tertentu yg bukan2.. dn tk pasti ape. Skrng ank dh 3 bulan lebih pun mcm mnjauh dri saya. Tk fhm lah saya ape sbnrnya..

13 Balas

Think positif berbincang dgn husb . Taknak bagi andaian sbb kami tk rse ape semua awak rasa.

apa2 tny la suami. tanya kami kt sini buat apa.. bukan kenal suami sis pun

1mo ago

Baik ko tak payah komen

Tanya dan bincang