Sex berdiri

Suami saya suka sex dlm toilet masa mandi. So position nya doggy berdiri tu. Lps cum, terus mandi wajib. Tp kan, sesuai ke position ni untuk conceive sbb tiap kali terus meleleh keluar air mani dia. Ye la saya dgr org kata kena baring at least sejam silang kaki etc. Ada tak yg tau. Sbb tak tau la scientifically nye camne adakah sperm tu terus masuk cam vacuum cari telur kita?

18 Balas

Ntah la. Sy dan suami serious planning semua ikut tips, semua yang jadi semua apa yang sy dgr dan sy ikut tips. Hujung2 yang jadi bukan yg dalam tips, yang memang have fun, lepas tu memang terus basuh n kencing. Yang tunggang terbalik kaki atas tu semua tak jadi, yg women on top terus basuh kencing tu yang jadi. Alhamdulillah rezeki setahun lebih kawin. Orang cakap la kalau betul2, niat dalam hati kosong kan otak before nak bersama. Jangan fikir apa, even jangan langsung fikir nk bersama tu sebab nak anak ke apa ke, enjoy tenang je. Insya Allah Allah permudahkan. ☺️

11mo ago

betul tu...klu pikir mmg xmenjadi lh sebab stress pikir nak anak je