baru Mandi wajib lepas keluar darah lagi

Saya period dh 9hari termasuk delay seminggu sbb buat ujian utp mmg double line..slps seminggu test, keluar darah, cek Dr mmg dh gugur dan takde kantung pun..lps tu 9 Hari period, dh Mandi wajib..Hari Ni Hari kedua lps Mandi wajib, keluar darah, sbb apa ya? masih period ke mcm mane? sbb lps habis period sehari tu sy dh bersama dgn suami 🙊 mcm mane Ni?dh la Hari Ni sy ganti puasa..Kira batal la puasa aek?ada sapa2 boleh tolong sy huhu

1 Balas

Klu gugur seeloknya tggu 2 minggu sis. Utk pastikan betul2 bersih. Klu tnye i berkemungkinan batal sbb tempoh haid blh dr 3 hari - 14 hari. Cer tnye ustazah. 😅