Sex berdiri

Suami saya suka sex dlm toilet masa mandi. So position nya doggy berdiri tu. Lps cum, terus mandi wajib. Tp kan, sesuai ke position ni untuk conceive sbb tiap kali terus meleleh keluar air mani dia. Ye la saya dgr org kata kena baring at least sejam silang kaki etc. Ada tak yg tau. Sbb tak tau la scientifically nye camne adakah sperm tu terus masuk cam vacuum cari telur kita?

18 Balas

Awal kahwin dulu i beria buat tips angkat kaki lepas bersama tuu tp tak bunting pelamin jugak. Last2 penat & stop buat. Teruskan hidup dgn lain2 sex position. Tp itulah rezeki tak pernah salah alamat. Pregnant jua tanpa angkat kaki lepas conceive 😅 Tapi pape pun tak salah sis nk try position2 lain utk eratkan hubungan laki bini