isteri mengandung tapi suami yang mabuk teruk ??

Suami saya sejak saya mengandung anak kedua dia kerap loya2, makan sikit muntah, pening2,makanan favourite dia semua jadi tak suka, masa anak first kene mcm nie tapi tak teruk sgt, masalahnya saya langsung tak mabuk time mengandung kali nie, alhamdulillah, tapi kdg2 kesian pulak saya tgok suami saya tuh,mummy2 ade ke pengalaman mcm saya ?

20 Balas

Sy nk masuk 3 dah ank.. Suami sy x la mbuk teruk sgt tp klau bab mgidam bagi kt die..skng ni asik xde selera mkn je.. Sy yg pening.. Mse pregnt yg 2nd die nye ngidam nk mkn daging yg rare mcm arnab, kncil, rusa..jauh nk mencari.. Yg baru ni belum ada yg teruk lagi cuma die lalu mkn kt rumah.. Nk mkn kt luar je..

😂😂 sma sis , pg2 hubby y munth bgai , mLm2 mntk kita urut bLkg dia kata Lenguh 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ y sian ny hubby xckup Lena sBb xboLe nk Lena , hubby boLe kata spa y preggy sbnar ny ni 😂😂

mcm sy, sy pn xbpe teruk sgt mabok ckit² tp lmbt mlm pedih ulu hati dari awl 4 minggu smpai skrg 12minggu suami plak suka mkan sama2 membuncit perut dh😆teringin kee ngidam ker smua suami yg nak sy bntai aje...

Sama la..masa dua bulan..hasband ngidam semua..dan sakit pinggang. Kesian pulak tgok..serba x kena duduk dan baring..hari hari tepuk pinggang belakang..paatu ngidam air soya hari hari..skrg dh ok dh😁😁😁

Saya pulak sy yg alahan teruk gler.. tp yg mengidam pulak suami.. mslhnya dia suka mengidam benda mahai.. nak daging wagyu la, nk lobster la.. tu sy ckap awak larat jalan g la cri dgn kengkawan ok hahaha

Suami saya x loya kuat makan.. Baju semua sendat da 😂😂😂.. Nak diet x bole..sebb xle tgok benda makan.. Mesti nak. Nak.. 😘 Lain orang lain alahan agaknya ya sis

Xde..tp.kwn sy ada mcm tu..dia seorg husband..mmg dia yg mabuk teruk..muntah2..x lalu makan..kesian tgk..mmg x leh nk buat kerja..huhuu

Nikmat mgndung sis.. Sama2 rase.. Bru makin syg n mghrgai each other.. 🤣💕

Sya ingat laki kaki mabuk tdi... 😂😂Salah faham pulak🤣🤣😅

Normal..anak pertama suami yg mcm rasa semua tu... 😜