isteri mengandung tapi suami yang mabuk teruk ??

Suami saya sejak saya mengandung anak kedua dia kerap loya2, makan sikit muntah, pening2,makanan favourite dia semua jadi tak suka, masa anak first kene mcm nie tapi tak teruk sgt, masalahnya saya langsung tak mabuk time mengandung kali nie, alhamdulillah, tapi kdg2 kesian pulak saya tgok suami saya tuh,mummy2 ade ke pengalaman mcm saya ?

20 Balas

Hahaha biar dia tahu rasa org mengandung sis 🤣🤣

Sy x de alhan jgk.. Suami sy yg kena alhan..

Kdang mmg cmtu..Terbalik😅

Macam pengalaman kakak saya

Hahaha.. mcm suami saya

Normal je sis.

Sama2 merasa..

Untungnya, baru suami tahu nikmat mengandungkan... Mengandung ni seronok, x daya alahan tu je. Start tahu mengandung smpi bersalin x abis lg alahan.

Alhamdulillah rezeki 😊. Orang tua-tua kata tanda suami sayang lebih entah betul ke tak tapi memang kesian tengok orang lelaki lesu bini sihat walafiat bawak perut 😅😅

Normal