Adakah pasangan/suami anda meletakkan duit perbelanjaan bulanan di akaun aplikasi membeli-belah anda (seperti Shopee, Lazada)?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

1086 respon

14 Balas

Guna duit saya dulu, lepas tu claim dgn suami jika saya beli barang keperluan shj; susu, brg kesihatan, penjagaan diri,makanan. 😁 kalau saya beli brg kehendak contoh aksesori dapur; penutup makanan silikon, beg storage kain2, saya tak claim. Sebab kehendak kan.

Depends. Selalu ada je letak tapi mostly kalau saya nak apa-apa suami yang proceed kan

alhamdulillah ya.. bukan amaun yg tetap setiap bulan, bergantung kpd brg yg nak dibeli

Kami 2 2 cukup berhati2 dengan shopee dan seumpamanya. 🤭

ya..dkt shopee pay.esp ms time sale..hehe..🤭🙈✌🏻

kdg suami belanja, kdg belanja diri sendiri.. 😂😂

setiap bulan masukkan ke shoppe 🙈

tgk keadaan hehe

bg cash je😁

ada msanya ya