Demam semasa hamil

Hi salam smua,sy nk tnya bahaya x klu ibu mengandung ni demam,sakit urat2 badan,sy baru hamil 19 minggu,sy rasa sy dpt demam dri suami sbb dia baru hbs cucuk vaksin terus demam dh 3 hari,sy dh telan panadol,klu pegi klinik pon msti doc akn bg ubat sama jugak sbb panadol ja ubat plg selamat ibu hamil ambik,doakan sy cepat sembuh,sy risaukan baby ja dlm kandungan sbb sy demam dgn sakit urat2 badan,berbisa sngt rasa badan😣

1 Balas

Saya kalau demam masa hamil ni mmg terus jumpa doktor dan buat swab test sbb saya masih belum dpt vaksin. Risau kot kot berjangkit penyakit ni walaupun mmg duduk rumah je

3y ago

Dh buat swap test pcr dh td...ubat doc bg ubat sama pandol...skrg tnggu result ja esk,hrp2 smuanya baik