demam

Harini dah 9w.. Demam melanda.. Then pegi klinik.. Sebelum tu Ade ckp dgn dokter ak pregnant.. Lepastu dia BG ubat demam je..ubat Batuk dia tak Bagi.. Ramai yg dm wawa jgn mkn ubat demam tu. Sbb effect Kat baby.. So mane satu Ni.. Demam panas bukan demam biase.. Kalau tak mkn ubat bila nak baik.. Jadi nak mkn ubat demam ke tak?

1 Balas

Jika doc bg ubt tu means boleh lah mkn..Bukan sbrgan doc nk bg ubt kt ibu mngdung hehehw..Jgn isau..Sllu ubt dmm paracetemol dia bg ubt demam je...Mkn sis kalau dh elok xpyh mkn..Tpi kerapkn mndi bru cpt kuar haba..