Jaundice

Suami darah O.. Saya darah B+.. Apa potensi baby yg akan lahir kena jaundice? Ada siapa2 yg berpengalaman tak? Apa tips eh? Situasi lepas melahirkan: Suami berdarah O, i berdarah B+, baby berdarah O, so baby mild jaundice 3 hari jer dr 15 turun ke 9. Dari bulan ke 8 mengandung i amalkan minum susu kambing 'karihome' dan makan kacang 'walnut'.

27 Balas

Maaf klu info sy slh sila perbetulkn ya..Tak silap sy...ada dgr nurse kata dlu...klu dua2 drh o baby blh kne jaundice lm..mcm sy husben drh o+ ..sy ab+... bby plak drh a+ ...xlm kena jaundice.. mebi sbb sy bkn brdrh o...husben shj maka jaundice kejap shj..

5y ago

Alhmdulillah