bacaan jaundice turun naik

betul ke saya dan suami darah O, anak akan prolong jaundice? share any tips utk baby jaundice selain bf.. makanan apa yg boleh makan dan tak boleh makan oleh ibu? #bantusharing

2 Balas

besar kmungkinan mmg baby akan kena jaundice .. tapi kalau baby u sma type blood dgn u.. kbrangkalian ntuk baby kna jaundice xtggi/xlama.. elak mkn mknn yg ada kunyit/ halia, ibu boleh makan kurma if bf baby

Yes, betul mummy. Sy dua² anak sy jaundice, 2nd child sampai Day20 😁 baru elok. Nurse n CL pesan jgn consume apa² jamu, kunyit, black pepper dalam makanan.