ibu2 yg pernah kena serah diri disebabkan gdm on diet dan kena bersalin sebelum due ? kongsikan

suami bleh teman ke musim endemik ni? esok sy dah kena serah diri . xde rasa contractions dan jalan pun still xbukak . doakan saya semoga selamat melahirkan esk 🥺. terima kasih

2 Balas

Better call hospital yg awak nak bersalin tu. Di HTJ Seremban, boleh. Suami bawa ic, fotostat sijil nikah dan bawa 2 kotak swab test (takut satu tu invalid) buat dpn nurse di khemah saringan. Dan completed 2 dose vaksin C19.

2y ago

🌻

saya gdm on ubat.. kena serah diri bulan depan.. skrg baru 31w

2y ago

semoga dipermudahkan urusan