Serah diri

Harini dah kena serah diri sebab ada gdm on diet..esok kena induce sebab memang takde rasa contraction and jalan pun belum buka..doakan saya selamat bersalin ye semua?

Serah diri
122 Balas

Saya pon GDM on DC, serah diri 5.11.19, takot jugak kene induce sbb mmg xrase contraction lngsung.. Serah diri 5.11.19, blom habis doc amik detail air ketuban pecah.. Alhamdulillah tak kene induce, selamat lahir genap 40 weeks.. Huhuhu.. Semoga mommy dipermudahkan segalanya..

2y ago

gdm on dc cmne sis

Semoga dipermudahkan semuanya sis.. Klau gdm on diet mmg kne serah diri ye sis? Sbb sy da 34 week n skrg berat baby bru 1.7 kg.. Doc ckp baby kcik.. Rsenye kne serah diri gak ke nnt.. Due klau ikot buku pink 21/12 tp klau ikot size baby 29/12.. Tertanya2 gak nnt sy cmne.. Huhu..

5y ago

Aamiin.. Sis pon sme.. Semoga semua dipermudahkan nnt.. 😉

semoga urusan sis dipermudahkan.. sye pn bru hri ni nurse kol bg tau sangkut gdm ... pregnant ank kedua.. first time kne ni.. dn ni kali kedua mnum bru sngkut.. kali petama hri tu alhamdulillah lepas.. stress sye mikir nye..

sye pun hampir mcm ni , due date 3/9 , if tak beranak jugak kene induce 2/9 . last last bersalin 31/8 , baby merdeka 😅 , saya doakan sis di permudahkan urusan yee

Amin......smoge dpermudahkn sgalenye... Slmt ibu Dan anak....aminn.. Same dgn saye 39week 6 day...sye blom trme srt agy😭tgokk Ari isnin MCM mnee

5y ago

Tak berapa ada on off je.. tanda darah pun x ada.. Aamiin.. terima kasih..

semoga dipermudahkan urusan awk dan baby. doakan saya juga ya. due 11hb ni. kalau bby taknak kluar minggu ni. 10hb kena serah diri juga 😣. #gdm

Semoga dipermudahkan segala urusan sis. selamat kedua2 nya & terhindar dari segala penyakit aaminn aaminn ya rabbal al aaminn.

Teruskan zikir Laailaha illa anta subhaanaka inii kuntu minaz zholimin. Hasbunallahu wani'mal wakeel

2y ago

baca bila ya

kena serah diri pagi atau petang yee ? sebab saya pun gdm on diet .. first time kena . so taktau

5y ago

Sehari sebelum genap 40weeks

Amin... semoga selamat dan dipermudahkan.... bykkn bjalan utk senang bukaan..