Doakan saya

Hi semua assalamualaikum, saya dah terlebih due 3 hari. Due sepatutnya 4/3/23. Dah dapat surat doc untuk serah diri pada 10/3/23. Mintak doa semua doakan sy supaya sy bersalin sebelum kena serah diri dan semoga urusan sy dipermudahkan🥹 Takutnyaa kalau kena serah diri😭 Saya juga doakan urusan ibu2 yg lain dipermudahkan olehNya. Terima kasih🫶🏻#firsttimemom

1 Balas

Saya due esok tp masih takde tanda lagi. Cuma sakit sakit perut tu ada la kejap. Risau jugak ni. Harap keluar la tanda dalam masa yg terdekat. Semoga urusan awak dipermudahkan ye. Semoga kita dapat bersalin secara normal tanpa induce. Amin ya Allah

1y ago

saya pun due tk lama. mmg normal ke perut kerap mengeras? nurse tmpt saya ckp kalau mngeras terus ke hospital tp baby grk mcm biasa je. cmne eh? konfius kkdg