How long do you use stretch mark cream for 1 tube?
Voice your Opinion
1 month
2 months
3 months
4 months and up

2770 respon

26 Balas

Masa pregnant ank petama dulu tiada stretch mark.. nurse pun tegur perut cantik bkilat2.. tapi yg kedua ni agak ny kene beli cream kot sbb dh mula gatal2 😆

kalau rasa gatal jgn guna tanganutk mngaruh guna sisir rambut garuh dgn perlahan2 ja

x pernah Cuba tpi oklh perut sy cntik sbb dngar ckp org yg lama berpengalaman preggy

3y ago

klu rasa2 mahu mengaru tu sbb mcm terasa gatal jgn guna jari jemari, sapu2 ja then klu lpas kna xray gel terus bawa mndi ya sis...

I dont use any stretch mark cream...thankfully my stretch mark wasn't bad...

tak pernah cuba. tapi selalu pakai losyen baby ja.

xpernah pakai.. Alhamdulillah stretch marks xda..

1st tube dah nk habis dah.. 2-3 bln juga pakai

X pakai sbb xde pn stretch marks alhamdulillah

baru guna satu tube, belum habis lg. 😁

alhamdllah 🤲 takde stretchmarks