Did you stop having coffee right away when you found out you were pregnant?

Select multiple options
Yes
No

1661 respon

43 Balas

Masa mengandung anak pertama mmg cut off terus kopi, teh.. milo/ chocolate drink ada minum jugak kadang2 sbb hb low.. Mengandung anak yg kedua, alhamdulillah hb ok..elak minuman bercaffien utk first trimester je..masuk second trimester dah start minum kopi, teh, milo sampaila sekarang dah 37 minggu..tapi sehari tak lebih dari secawan..