Did you stop having coffee right away when you found out you were pregnant?

Select multiple options
Yes
No

1661 respon

43 Balas

sy pn same... 3org anak semua hb low... skrg ni dh 19 weeb hb 10 je... nes,milo,air teh mmg stop... kdg2 teringin... minum jugak sikit2...

First trimester stop sbb xblh mnum.. second trimester boleh mnum. tp xhari2 la..mnum mgkn once a week. hehe sblm ni mmg coffee person.

lepas buat buku pink...stop trus minum kafien and tea...just minum sikit2 klu ank2 buah ad bli air starbuck ke,tealive ke 😅

Hello, sya first prgnt . ada cara tak kawal berat badan or diet yg baik ? baby baru 16weeks , berat daa naik 6kg 😭😭😭

hb saya awal2 buat buku dah 8.5...smpai arini sy x minum kopi tea milo...hb sy bru je naik 9.9...😅

2y ago

saya masa buka buku hb 9. lpstu makan ubat iberet tu naik 11. dalam masa yg sama still minum nescafe, milo, coklat, teh 😅

kopi boleh tahan tapi teh ais wajib sehari sekali setiap mlm sebelum tidur. Kalau suami tak beli boleh buat merajuk 😅

Nope...I can't stop right away😅But consume in recommended amount and jgn kerap. Skli skla je klau teringin sgt.

nope....sy x bole kalau xda kopi...sakit kepala ..cuma sy amalkan minum sehari sekali je..

2y ago

Samalah kita 😅 tak terus cut off kopi. Terasa x lengkap hidup tanpa kopi. Tp mmg minum 1 cawan jer la sehari 😁

sy coffee lover....semenjak pregnant x leh bau Starbucks lgsg...kalo kopi kampung xpe...hahhaha...

Tak blh xminum 🤣 tpi leps minum mendapat munth xbrlagu ank first kopi ok yg second ni mmg xnk