Ibu, adakah anda sedang atau pernah mengalami masalah bengkak kaki ketika hamil?

Stokin kesihatan boleh bantu anda: <a href='https://my.theasianparent.com/stokin-kesihatan-terbaik-di-malaysia' target='_blank' >https://my.theasianparent.com/stokin-kesihatan-terbaik-di-malaysia</a>
Voice your Opinion
Ya, saya sedang mengalaminya
Tidak penah mengalaminya
Saya pernah mengalaminya sebelum ini

580 respon

6 Balas

pernah ms dlu.husben suruh rendam dgn air garam kmudian bengkak surut..lepas tu pakai compression sock..sgt2 best..sedap je kaki bila pakai..reduce smua sakit yg ada..sy guna jenis yg dlm gambar ni..sgt2 recomended..mommy2 blh la try beli... 🥰❤️ kalau tak pregnant pn msih blh guna pakai juga kdg2 bila berdiri lama sgt kaki cpt rasa sakit dkt tumit..jd blh juga pakai stokin ni...blh reduce sakit kaki..luv sgt produk ni❤️

Actually saya xtahu sy alaminya. Dtg berklnik nurse periksa kaki mcm nak2 jd bengkak. Tp x bengkak lgi. So dia bg tips prevent perkara tu terjadi. Alhamdulillah ❤️

saya tidak pernah mengalaminya

tidak pernah mengalami

tidak pernah

pernah alami