Takda selere makan

Start pregnant ni selere makan takde dan makan pun tak tentu waktu. Kadang perut masuk angin, cube nak makan tapi tak boleh telan rase kembang tekak dalam mase yang same risau baby dalam perut ni 🥺 Kalau kurang makan atau makan tak tentu waktu ade effect tak dekat baby ?

23 Balas

Sy pon kurang selera makan sepanjang pregnant. Awal2 pregnant turun berat dari 53kg jd 47kg. Skrg 29w baru dapat berat badan asal 53kg 😅.. Alhamdulillah baby membesar dgn baik sama dgn usia kandungan, tak besar tak kecik. Cuma sy ada masalah hb low.