Boleh ke ibu² masa hamil kurang makan?

Saya sebelum hamil memang dah biasa kurang makan dan makan tak teratur sampailah sekarang ni. Sampai ramai yang tanya, tak risau ke baby makan tak ikut waktu kadang dari pagi sampai malam tak makan. Kalau makan pun makan biskut ke roti ke dengan susu. Tapi rasa macam perut okay jee. Tak tahu la baby macam mana. Org lain hamil teringin makan macam². Kite ni hamil kurang nafsu makan sebab tak tahu la nak makan apa. Kesian kat baby je ni hmm.. Boleh ke ek kalau kite kurang makan ni? #firstbaby #1stimemom

1 Balas

sy pon kurang makan sis. pgi katakan roti canai. ptg roti gardenia tu. pastu minum susu. nnti nk mkn mlm tu mkn bihun atau spageti je. semua portion sikit. Tak Hbs satu pinggan kalau mkn. alhamdulillah ok je. hri minggu tgh hri bru nk mkn.

3y ago

Yekeee.. tu la takda selera nak makan. Susahlah. Sian bibi kurang dapat nutrisi. hihihi