Nasi ayam penyet

Start mengandung ni sayaa gemar makan nasi ayam penyet lagi2 sambal ..dia. .tp tadi saya makn boleh tahan pedas lah ..perut ada rasa sakit sikit. .. kandungan saya Da 24 week .. macam mana ni

1 Balas

Cuba tgk lg 2-3 hari keadaan perut mcm mana, takut memulas sbb pedas sgt. Tp kalau risau boleh check klinik utk scan tgk keadaan baby. Macam sy dari awal pregnancy mmg makan yg pedas-pedas, alhamdulillah tkde apa lg. Cuma skrg sy control kepedasan dan intake per minggu.