Makan sambal penyet pedas

Skrg ni I mmg tak lalu sungguh nk makan nasi. Maklumlah 1st trimester, byk betul makanan x lalu, badan pun asyik lemah, makan sikit pulak tu. Cuma satu je i discover bila makan nasi kosong + kicap + sambal penyet je mmg selera. Lajuuuu je makan. So nk tnya xpe ke selalu mkn pedas pregnant2 ni?

1 Balas

klau awk xde prob sakit perut ke cirit birit ke blh je..kdg org y xleh mkn sbb jd cirit..loye klau pedas ni