35 Minggu Kehamilan

Alhamdulillah genap 35 minggu . Tp seharian ni saya sakit perut sebab cirit birit. Normal ka ? Lastly saya makan semalam nasi ayam penyet . Sambal tak pedas sangat , tiba2 td pagi perut sakit ulang alik saya ke toilet 😭😭😭😭 im scareeeee berkaitan dgn perut , boleh suggestkan ubat utk hilangkan sakit perut (cirit birit )#pleasehelp

1 Balas

Mungkin ada salah makan atau sambal/ayam dh otw tk elok. Kalau berterusan jumpa doktor terus. Ubat cirit birit bila dh sarat ni tk dpt apa rasanya. Sbb sy (29 minggu) baru je balik dr jumpa doktor sbb cirit birit jugak 🥲 dpt air garam tu je utk dibancuh. Cuma kalau berterusan doktor minta dtg semula. Dh 3 hari sy mcm ni, nk kata salah makan, sy tgh jaga gula jd mkn pun sy jaga lebih. Entah lah

3y ago

dah pergi jumpa doktor belum? cirit birit klu lama dan ada sakit yg lain tu tk normal. nnt terus pergi klinik ya