Marah Anak

Spe kdg2 pernah termarah atau terlepuk anak sbb kdg2 x nk tdo or degil... Sy kdg2 terlepuk anak(kat bontot) kalau die susah sgt nk tdo... Kdg2 bkan saja2 nk lepuk... Kite penat balik kje... Anak pulak buat pngai x nk tdo... Kite pulak sorg nk jaga die... Husb kje shift... Kdg2 kul 11pm kul 12 baru balik... Kdg2 kul 1am kul 2am baru balik....kite esok nk bgun pg g kje... Letih x terkata... Tu kdg2 marah sgt tu smpai terlepuk...rasa bersalah pulak kt anak... Sorry baby ???

2 Balas

Setiap kali rasa penat dgn kerenah baby dulu, sy akan berzikir utk tenangkan hati n berdoa minta Allah bantu .. Alhamdullilah, mmg Allah bantu permudahkan.. Tepuk baby walaupun dibontot sebenar nya tak elok..

4y ago

Tulah... Kdg2 doa mntak allah bg die sng tdo... X meragam... Alhamdulillah sekejap je die tdo...dh terlampau penat sgt tu terlepuk tu😅😅

Sy kdang2 mcm itu lh sis..

4y ago

Kan... Letih sgt nk melayan... Mmg la baby x tau pape... Kdg2 kite terlampau penat smpai termarah anak😢