tidur terlentang

Anak sy umur 5month. Die mmg jnis tdo buas. Kdg2 tu die tdo terlentang.aduuuhh mmg buat sy risau.tkut die lemas je.sy kjap2 trjage intai die tdo.

5 Balas

Sama lah sis, katil quinn muat utk 2org je sy dgn ank sy yg 1y5m je, ni adik dia dh kluar mmng tido sndri lah nnt

Bedungkn. Atau bg tido mngiring,sendal bantal

Terlentang ke meniarap sis?

Tido ngiringkan dye sambil peluk pastu letak bantal kt belakang.

Jgn bg slimut.. sy tkut trttup muka dia.ank sy pun tido bdan golek ke sna sni.. tp mata pejam..😅 sy kaikan dia bju n sluar pnjg klau risau sejuk utk tdo mlm.