Hai mommies.. Sy nk tanya xpe ke kalau anak terlampau kerap menyusu.. Anak sy susu botol age 1y10m..

Bila malam dia mnyusu botol 6oz pastu cth dlm 10minit kemudian dia mngantuk nk tdo, dia mntk susu lg.. So sy buatkan susu.. Kdg2 tu xjd tdo, dia bgun main balik,, ble mengantuk lg skali dia mntk susu.. Kdg2 smpai 3 4 kali buatkan susu sblm dia tdo

2 Balas

setahun dh, kena fokuskan pemakanan. susu bukan keperluan dah

makan okay?

2y ago

Kurang makan.. Sllu klu bagi mee dia mkn, tp kalau nasik jrg2 je nk mkn..