zencofer

Spe dkt sini bila mkn ubat zencofer dy akn muntah balik x smpai stgh jam dh muntah... Sy muntah la,mkn time perut kosong..pstu try mkn after 2 jam mkn, mkn ubat .. munth jgk.so apa cdgn momy2 utk sy? Kalau muntah ofcos la vit drp ubat x dpt kan...aduh kasihan bby sy.. adakah sy perlu mkn ubat tu lg skli? Cth sehari dua kli laa.. ke x blh? ..biasanya sy mkn ubat tu time pagi2... blom cuba wktu mlm.ke ad yg momy mkn ubat sblm tdo?..

2 Balas

Cuba minum dgn jus buah...kalau xboleh jugak better tukar tab iron y jenis lain.. Cth: maltofer/iberet/obimin