Assalammualaikum moms

Spa sni Moms cm Sya strt Dr awl pregnt Smpai msuk smstr kedua ni nasi x bolh tinggal dgn kuantiti yg banyak🤩kita geng Mual2 muntah waktu pagi xda hnya berlaku tme petang n mlm je tu pn tme smstr prtma dlm 4x shja rsa lps tu dah xda...cuma bau2 masakn mmg sma skli x bolh hidu...hidung tajam btl sdgkn husband xdpt hidu pn bau masakn jiran😅X suka mkn mknn brkuah...suka lauk goreng2 je...x suka ikan...suka ayam...

1 Balas

Waalaikumussalam, semoga urusan mommy sepanjang pregnancy ni dipermudahkan. Aamiin 🤲🏻☺️