Ada tak yg sama

Hai moms..ada tak yg pernah dari start preg tak la teruk alahan..mual2 je..tp dah 10week ne rasa mcm makin tak selesa pla rasa mual tu..perut masih berangin..selera pla makin berkurang..sblm2 ne selera mkn tu ada je..sekarang rasa semua taknak makan..bau2 masakan pn semakin lama semakin bnyk tak suka hidu #ingintahu

2 Balas

ada yg awal. ada yg tengah². ada yg dah nak bersalin batu kena alahan. mcm adik ipar saya,masuk 5 bulan sampai nak bersalin dia kena mual². kesian sy tengok dia..selera makan hilang. dia cuma selera makan mee bandung je. sampai bersalin.

sy.. masuk 8w baru start alahan. muntah2 takde selera makan