suka hidu balsem gosok

Assalamualaikum hai 😊.. D sni sya nak tanya "normal ka ibu mengandung suka menghidu bau balsem gosok? Or minyak kapak"??... Risau sya💆. .sbb bila dtg rasa nak hidu tu,rasa mcm nak mkn je benda tu..😔😣 Usia kendungan sya 30minggu ke atas☺

1 Balas

hye mommy. .kte spesen 😂🤭. .asl rse x sdp je msty nk bau myk angin. .hidu2 legaa nyaa nikmtt rse. heheh. .jgn kata time pregnant. .mse mnom air gula pon balm msty ade kt tgn. .lps mnom air gula msty hiduu tros balm 2. .heheh.