Assalamualaikum nak tnya..Sya dh lewat period 1minggu..tadi ada buat upt..positif ke tak ye..

Sorry tnya...

Assalamualaikum nak tnya..Sya dh lewat period 1minggu..tadi ada buat upt..positif ke tak ye..
9 Balas

positif ni..mcm sy awal² hari tu...sy cek balik 2,3 hari makin pekat..sampai laa line tu naik betul² pekat sy pegi cek sbb mcm x caye je pregnant. nanti awk cek la lg dlm 2,3 hari..

boleh repeat test after 48j. hcg meningkat setiap 48j. upt akan makin terang if positif.

In sha Allah ada rezeki sis. Jga mkn, jgn buat kje berat . 2 minggu g try lain.

Repeat lg lps period dh delay 2 mnggu. Test line akan terang drpd control line. ☺️

2y ago

ye ke sis..ok2..minggu depan Sya cuba lagi

Macam positive ni cuma yang bawah tu kabur lagi. Boleh try on few days

update..pagi tadi Sya buat.. alhamdulillah makin jelas

2y ago

Tahniahh, jaga diri

kalau MCM ni memang sah pregnant ke..lewat period 9 hari

2y ago

wahh..tahniah ye

Boleh repeat test lagi seminggu🤗

2y ago

sis

mcm positif