Assalamualaikum..nak tnya..korang CD ke berapa opk positif bagi period tak teratur n teratur

Sorry tnya..Sya pun tengah mencari waktu subur..tolong kongsi pengalaman..sebab pertama Kali guna

Assalamualaikum..nak tnya..korang CD ke berapa opk positif bagi period tak teratur n teratur
1 Balas

Waalaikumussalam..Awk ada amalkn susu subur atau ape2 x? Sy dlu ssah sgt nk jumpa hri subur, lpas amalkn susu efferty, slalu jumpa hri subur cd 14-17.. lpas tu lme2 period jd tratur, jumpa subur cd 14 mcm tu.. sy sllu test pkul 7-8 mlm, start pkul 4 mcm tu puasa mkn minum kjp, utk dptkn result yg tepat

2y ago

Sy minum jgk jamu tu, tp dh stop sblm hbis btol kedua, trus smbung efferty, alhamdulillah tiap bulan dpo 14-17 mcm tu jumpa hri subur.. awk mcm mna skrg?