positif ke negatif ?

hai..mcm ni positif ke negatif ?. dh dua hari saya test upt naik faint line.. saya dh lewat period 1minggu.. period saya tk regular..

positif ke negatif ?
2 Balas

saya pom sama,pakai upt shopee warna y sama mcm awak,semua naik dua line tp pudar sgt,tp cek upt farmasi x naik pom dua line,sy dah lewat dlm 12 hr dah,..skrg sy x cek dah,rasa mcm kecewa pom ada..tp haid sy x dtg2 pom,hrp minggu dpn ada la keajaiban,sy nk test guna upt clearblue pulak🥺

9mo ago

ha ah,rasa cramp belah kiri..nanti nk check dgn clear blue,hrp ada lah rezeki utk sy..ttc 5 years,anak first,sblm ni dah pernah keguguran..takut nk berharap lebih

Lagi 3 hari try test upt kak

9mo ago

okey awk.. tq